ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ – ΣΚΡΑΠ ΤΙΜΕΣ | ΣΙΔΗΡΟΣ – ΙΝΟΧ – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ -ΧΑΛΚΟΣ

Ανακύκλωση μετάλλων – τιμές – ανακύκλωση αλουμινίου χαλκού σιδήρου ανοξείδωτου

Μη πετάς… Πούλα !!! Κέρδιστε χρήματα από Σκραπ μέταλλα

Σχολιάστε

Μη πετάς… Πούλα !!!

Τα οικονομικά σου έχουν πάρει τον κατήφορο? Μη μασάς !!! Το World look είναι δίπλα σου σε αυτήν την καπιταλιστική παρακμή ( οικονομική κρίση για τα MME ). Έχεις σκεφτεί πόσο κοστίζουν όλα αυτά που πετάς? Και δεν μιλώ για τα φαγητά που πετάς μικρό μου γουρουνάκι ενώ έξω από το σπίτι σου υπάρχουν αδέσποτα που ποινναν. Μιλώ για μεταλλικά αντικείμενα, παλιά περιοδικά, δωράκια από το πρώην άλλο σου μισό και γενικά 2 σακούλες καθημερινών σκουπιδιών. Το 90% από την σακούλα σκουπιδιών σου μπορείς η να το αξιοποιήσεις η να το πετάξεις. Το 50% μπορείς να το πουλήσεις. Σκέφτηκα να στα πω όλα σε ένα κείμενο μαραθώνιο αλλά λόγο όγκου θα χωρίσω τα σκουπίδια σου σε πολλές κατηγορίες αρχίζοντας από τα σημαντικότερα που μπορείς να πουλήσεις. Τα μέταλλα. κονσερβούλες, καλωδιακια, συρματακια, παλιές σήτες και πολλά άχρηστα μεταλλικά αντικείμενα που περιμένουν τον Βασιλάρα τον παλιατζή να τα αξιοποιήσει. Όλα αυτά χρίζονται σε κατηγορίες η κάθε κατηγορία έχει την αξία της και όλες ανεβαίνουν διαρκώς. Μάθε να τα ξεχωρίζεις, μάθε να τα πουλάς και ακόμα καλύτερα μάθε να τα λιώνεις. Πάμε να δούμε 2 μέταλλα που έχουν ζήτηση εκτός από τον χρυσό, γιατί των χρυσό δεν τον πουλάμε αυτές τις εποχές.


Χαλκός Cu
 Έχει κοκκινωπό χρώμα και χαρακτηριστική μεταλλική λάμψη. Είναι το πρώτο από τα μέταλλα που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος  αφού λιώνει μόλις από τους 1084,6 °C (ένα καμινέτο τον 20ε η μια καλή ψησταριά με κάρβουνα για τους πιο μερακλήδες). Γιατί κάποιος να θέλει να πετάξει τα χρήματα του στον χαλκό τώρα… Πέρα από ότι είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο στα ζώα στα φυτά και τους ανθρώπους, είναι και ένας πολύ καλός αγωγός της θερμότητας και του ηλεκτρισμού. Οι βιομηχανίες που δίνουν τα περισσότερα χρήματα σε χαλκό είναι ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Στην ίδια κατηγορία μπορείς να πουλήσεις
Χαλκός Α΄
Χαλκός B΄
Ορείχαλκος (Μπρούτζος)
Ψυγεία ορειχάλκου
Ψυγεία Σερμπεντίνα
Σε τι τιμή μπορείς να το πουλήσεις τώρα… Ότι και να σου πω σήμερα, αύριο θα είναι ψέματα γιατί δεν υπάρχουν σταθερές τιμές, αλλάζουν μέρα με την μέρα. Για αυτό πριν πουλήσεις κάνε μια αναζήτηση στο google τιμή χαλκού. Και εκεί θα βρεις πόσο μπορείς να τον πουλήσεις. Η και να μιλήσεις με τον αγοραστή. Για όσους δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το εμπόριο μετάλλου ο Γεώργιος Κιτσας δεν είναι απλά ο μεγαλύτερος… Είναι το εμπόριο μετάλλου στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια όπου και να πουλήσεις το πιθανότερο είναι να μεταπουληθεί από τον αγοραστή σου εκεί.Αλουμίνιο Al
Το αλουμίνιο πέρα από τα παράθυρα του σπιτιού σου που θα ήταν φρόνιμο να μη τα βγάλεις για να τα πουλήσεις, το συναντάς ταχτικά στην καθημερινότητα σου. Αλουμινόχαρτα πιατάκια αλουμινίου κάποιες κεραίες κουτάκια αναψυκτικών και πολλά – πολλά άλλα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά  Το αλουμίνιο έχει μεγάλη ικανότητα στο να αντιστέκεται στη διάβρωση κάτι που το ανέβασε σε στρατηγικό μέταλλο για την αεροδιαστημική βιομηχανία. Είναι, επίσης, εξαιρετικά χρήσιμο στη χημική βιομηχανία για το χαμηλό του ειδικό βάρος και την υψηλή αντοχή του σε μηχανικές καταπονήσεις.
Στην ίδια κατηγορία μπορείς να πουλήσεις
Αλουμίνιο σκληρό
Αλουμίνιο μαλακό
Αλουμίνιο προφίλ
Αλουμίνιο γρέζι
Αλουμίνιο κουτάκι


Γενικά το εμπόριο των μετάλλων δεν έχει αρχή και τέλος. Οτιδήποτε μεταλλικό μπορεί να πουληθεί. Ανοξείδωτο, μοτέρ, Μολύβι, Αντιμόνιο, καλωδίων, Καταλύτες αυτοκινήτων, Βιομηχανικά εξαρτήματα συνδυασμών μετάλλων.  Τώρα θα μου πεις ότι όλη αυτή η φασαρία φόρτωσε ξεφόρτωσε πήγαινε βρες που είναι αυτός που θα πουλήσεις αξίζει τον κόπο? Ναι αξίζει αν και δεν χεριάζετε να μπεις σε αυτήν την φασαρία. Αν έχεις μέταλλο για πούλημα θα έρθουν να το πάρουν. Αρκεί να μη θες να πουλήσεις ένα πιρούνι.

Να ευχαριστήσω την kitsas-scrap για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε για να με κατατοπίσει όσο ήταν δυνατών στον κόσμο των μετάλλων.


Κείμενο Εμμανουήλ
Πληροφορίες kitsas-scrap

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s